carpe-diem.reismee.nl

En toen was het WIT!

He He eindelijk.. hoor je iedereen hier in Flachau denken; sneeuw! (zie foto's)Gelukkig ook niet een beetje maar een goed pak! We hebben vandaag zelfs al een stukje kunnen poeder skiën! Rob en Jorg waren helemaal gelukkig met al dat mooie witte spul! Het sneeuwt nu al voor 24 uur, we hebben beloofd om rond ons appartement sneeuw vrij te houden voor het zeer oude vrouwtjes dat boven woont, nou dat is bijna een dagtaak op zich. Ben je klaar, kan je eigenlijk alweer op nieuw beginnen. Maar we klagen zeker niet want eindelijk kan er geskied worden! Ik heb vandaag mijn nieuwe twintips kunnen uitproberen, helemaal super! Mijn Twintips zijn wat langer en breder zodat ik goed blijf ‘drijven' op de poedersneeuw. Als het goed is gaat morgen bijna het hele gebied open en kunnen we een beetje gaan touren en het gebied verkennen.

Liefs uit een zeer mooi en wit Flachau!

wilma

Hallo Charlotte en Jorg
Eindelijk.... zeg dat wel juliie hebben nu SNEEUW wat 'n geluk voor jullie maar ook voor allen kerst liefhebbers die ook zo graag van witte bergtoppen willen genieten. Ik heb vaak aan je moeten denken .....als er maar sneeuw komt in Oesterreich. Ik hoorde van je vader dat jullie algelopen periode erg druk zijn geweest om jullie ski talent en de Duitse taal naar 'n nog hoger niveau hebben gebracht...super goed hoor. Het zal nu wel snel druk gaan worden zodat jullie lekker les kunnen gaan aan al die sneeuw liefhebbers. Ook ik kijk er naar uit...maar dat duurt nog even. Charlotte geniet lekker van het mooie Oostenrijk en het heerlijk eten en drankjes....verder wens ik jullie 'n super mooie en gezellige Kerst toe....geniet ervan want het is en blijft bijzonder...Kerst in Oostenrijk Veel plezier met z'n allen Liefs Wilma