Een teken van leven!
Het is hier zo super, dat het lastig is tijd te vinden om het allemaal op 'papier' te zetten! Hier toch maar weer even een kort verhaal van ons.
We hebben in Sydney een campertje gekocht, een ford ecovan. Het bed wat erin zat was echt veel te klein en met hulp van James en wat gevonden hout langs de weg hebben we nu een super bed en een keuken gedeelte in ons campertje. (Zie foto's). Bovenop de camper zit een buizensysteem waar we water in kunnen doen en waardoor we kunnen douchen. Erg chill! Mensen vinden het een grappig systeem en we krijgen er af en toe opmerkingen over.
We hebben Sydney verlaten en zijn we in een weekrichting Forster gereden.Na 3 weken geen regen te hebben gehad en Australie regende het enorm onze eerste nacht in ons campertje! Hierdoor wisten we meteen dat ons campertje goed waterdicht is

Vervolgens zijn we naar Coffs Harbour gereden naar oom Ton, tante Vicki en neef Peter. Ze hebben ons Coffs laten zien, echt een fantastische plek! We hebben ze ook rond huis en in de tuin geholpen. Zo heeft Jorg geholpen een nieuwe trap naar de veranda te maken want de oude was verrot. Ik heb de laatste citroenen geplukt en een flinkaantal liters limonade hiervangemaakt. Jammie!
Na een week in Coffs zijn we verder richting het noorden gaan rijden. We zijn naar Brooms Head gegaan. Een prachtige plek direct aan zee. We hebben hier in de duinen gecampeerd tussen een grote groep Kangaroo's, zo schattig!
Campings zijn hier helaas niet goedkoop dus we proberen zoveel mogelijk op gratis slaapplekken te staan, tot nu toe gaat dat erg goed.
We hebben van de fam een surfboard en een bodyboard geleend en we hebben ze al aardig wat gebruikt. Surfen is super maar het ziet er makkelijker uit dan het is. Maar het proberen is ontzettend leuk en lachen.
Op dit moment zijn we in Byron Bay. Echt een super coole plek waar heel veel backpackers zijn. We willen hier komende dagen blijven en hopen daarna nog wat werk te kunnen vinden.
Dus wij vermaken ons prima!
wat leuk om al die foto's te zien en al die verhalen.
margreet is hier nu op bezoek en jullie krijgen de groeten.
ook van ons. geniet van australie wij weten hoe mooi het daar is, blijf zolang mogelijk , nu is je kans.
wij hebben onze mutsen weer uit de kast gehaald.
groetjes uit culemborg.