Hiep Hiep Hoera!
Net voor oud en nieuw is het altijd een speciale dag. Zo ook weer dit jaar. Dit jaar werd Jorg namelijk 28! Helaas moest er wel gewerkt worden deze dag. Om 3 uur toen Jorg klaar was met werken zijn we met een groot gedeelte van mijn familie nog een baantje gaan skien. Afgelopen week was zo druk dat we daar nog geen tijd voor hadden gehad! Na het skiën zijn we bij het bakkertje bij ons om de hoek lekker koffie gaan drinken en taart gaan eten. Helaas was het toen alweer tijd om voor even weer afscheid te nemen van mijn ouders. Met collega's nog lekker even een drankje wezen doen in de Hofstadl. Omdat het Jorg zijn verjaardag was mocht hij kiezen waar we gingen eten, nou je raad het vast al, we zijn gaan eten bij de Schnitzel Ecke. Een grote Schnitzel met frietjes en pepersaus, jammie!
Bedankt voor alle smsjes, mailtjes en telefoontjes!
Vanavond gaan we uiteraard ook even het oude jaar afsluiten en het nieuwe goed inluiden! Het oude jaar sluiten we af met een etentje met alle collega's van de school. Daarna gaan we vuurwerk kijken en een borrel drinken op het nieuwe jaar. Morgen helaas weer om 8.15 op de school zijn want dan begint de drukste week van het skiseizoen!
Allemaal een goed Nieuwjaar!
Hallo Lieve Charlotte en Jorg
Het aller eerst voor jullie 2tjes 'n gelukkig nieuwjaar met veel sneeuw, skieplezier, toeristen en veel zon zodat 2012 voor juliie een zonnig jaar mag worden.
Hebben jullie lekker genoten samen met je familie de afgelopen dagen met kerst en oudjaar!!!! altijd leuk als je bezoek krijgt van je familie dat is dan toch erg speciaal. Het worden nu natuurlijk hele drukke tijden voor juliie 2tjes maar ook dat is toch super leuk daar doe je het toch voor. Vandaag ben ik weer op me werk en hebben we de drukke tijd van goederenstroom en kerstpakketten weer achter de rug maar ook dat is altijd leuk en gezellig om te doen voor de medewerkers. Gisteren hebben we onze wintersport betaald ook dat geeft weer 'n goed gevoel...weten dat je nog gaat skiën...heerlijk ik kijk er naar uit...maar voorlopig even aan het werk. Charlotte het gaat je goed geniet ervan en hopelijk houden jullie daar voldoende sneeuw.....liefs Wilma tot hoors
Hoi Charlotte,
Allereerst de beste wensen voor een sportief en avontuurlijk 2012 voor jou en je vriend!
En je weet het... wij komen naar Flachau in de Voorjaarsvakantie! Met veel moeite een huis in het centrum kunnen boeken. Houd je dinsdag 21 t/m donderdag 23 februari vrij voor de privé lessen van onze kinderen? Zij verheugen zich er nu al op om les van jou te krijgen.
Ik zal nog even kijken of ik e.e.a. vantevoren alvast bij jullie skischool kan reserveren.
Tot gauw ziens!
Liefs,